Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Κλαψομούνιδες στις κάλπες και γρήγορα


Αφήστε τις μαλακίες και τραβάτε να ψηφίσετε.
Μου την σπάει η καραμέλα του «τίποτα δεν γίνεται και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει όποιος και να βγει και πάντα έτσι θα είναι· κυβερνάνε τα συμφέροντα, οι ξένες δυνάμεις και ο Βενζεβούλ ο τρικέρατος». Μπούρου μπούρου γκρίνια και κλαψομουνιά του ελέους. Επικήδειοι για την καταδικασμένη μας γενιά και άλλα  πολλά λοιπά μοιρολατρικά.

Τα δικαιώματα που απωλέσαμε χαλαρά και χωρίς να τρέχει κάστανο, όπως εργασία για όλους- 8ωρο- ασφάλιση κτλ είχαμε την χαρά να τα γνωρίσουμε διότι κάποιοι πριν από εμάς πίστευαν(σε χειρότερες εποχές) ότι όλα μπορούν να αλλάξουν και όλα ανατρέπονται. Ήταν αισιόδοξοι, είχαν πίστη στις δυνάμεις τους, ήταν οραματιστές. Δημιούργησαν το 8ωρο την στιγμή που εμείς απλά έπρεπε να το υπερασπιστούμε. 
ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όλα αλλάζουν και όλα ανατρέπονται αρκεί να το πιστέψουμε. Τα καλά είναι μπροστά μας και μας περιμένουν. Μην μου το μουνί κλαίγεστε.
Χαμογελάτε, αύριο θα είναι μια πολύ καλύτερη μέρα. Το πρώτο βήμα για να είναι η αυριανή μέρα καλύτερη από την σημερινή είναι να  πιστέψουμε ότι μπορεί και να είναι γαμώ τη μιζέρια μας  γαμώ.

Για σχολιασμό αντιρρήσεις και παπαρολογία με βρίσκεις εδώ
@Tattookolou (twitter)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...