Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Βρε για δες πως τα φέρνουν οι καιροί...

Αυτή η κληρονομική καράφλα..  Αυτό το απαράμιλλο εβραϊκό στυλ.. Αυτοί οι τρεις άντρες της οικογένειας Παπανδρέου από την Αχαϊα έμελλε να είναι η καταστροφή αυτού του τόπου..
Μήπως αυτοί οι τύποι είχαν ένα σκοπό εξ'αρχής, με ένα φαινομενικά ευχάριστό διάλειμμα από τον Ανδρέα;
Δείτε τι γραφόταν για τον Γιωργάκη τον Ά 70 χρόνια πρίν.. Μας θυμίζουν κάτι..; 






4 σχόλια:

  1. kala re file ..se parakoloutho kairo..esu ti eisai xaderfos tou samara..sta arxidia mas re file ti kanoun oi papandreou..EMEIS TI KANOUME..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1ον Ξάδερφος του Σαμαρά δεν είμαι

    2ον Το τι κάνει ο ΓΑΠ έχει άμεση σχέση με το τι κάνουμε τώρα, επηρρεάζει τη ζωή μας προς το χειρότερο και μάλιστα με αντισυνταγματικό τρόπο

    3ον Ο ΓΑΠ είναι ένα σύμβολο, αν θες να κοροιδέψεις, να επιτεθείς και να βγάλεις τα νεύρα σου για όσα γίνονται στη χώρα το κάνεις με το ΓΑΠ, αν ήταν ο Σαμαράς στη θέση του ΓΑΠ, ή ο Beni, θα ήταν αυτοί στο στόχαστρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μονο που κανεις ειναι να του δινεις αξια..Αν εσυ πιστευεις οτι ο παπανδρεου ειναι συμβολο, τοτε κριμα για σενα...αλλα αφου γραφεις που γραφεις, σου προτεινω να γραψεις κατι χρησιμο, κατι καινουριο κανε μια προταση, πες μια ιδεα, σκεψου..ελεος πια με τον παπανδρεου και τον καθε μαλακα του καιρου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΓΑΠ είναι συμβολισμός, δεν είναι καλο, είναι απλά ένας συμβολισμός.
    Αν θες να σχολιάσεις απευθυνόμενος σε μένα και να με "συμβουλέψεις" έχω το twitter μου από κάτω. Κι αν δεν συμφωνείς με τίποτα γύρω σου φτιάξε ένα blog και θα χαρώ να σε διαβάσω! Γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...