Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Άντε και καλή τύχη μάγκες.


Θα φέρω το παράδειγμα ενός αδελφικού μου φίλου για το μήνυμα των εκλογών. Λέει λοιπόν, θες να βάψεις το σπίτι σου και προσλαμβάνεις έναν ελαιοχρωματιστή.
Αυτός έρχεται σου τάζει λαγούς με πετραχήλια το κάνει μπουρδέλο, σε χρεώνει τα διπλά λεφτά ενώ  σου κλέβει και αυτά που έχεις στην άκρη και λίγο πριν φύγει σου γαμάει  την γυναίκα μπροστά στα παιδιά σου. Περνάνε δύο χρόνια, θες να διορθώσεις το μπάχαλο που επικρατεί ΚΑΙ  ... προσλαμβάνεις ξανά τον ίδιο ελαιοχρωματιστή. 
Είναι πλέον αδύνατο για εμάς που θέλαμε κάτι καινούριο να συνεχίσουμε να ζούμε δίπλα σε ανθρώπους που κάνουνε τέτοιου είδους επιλογές και η προοπτική της μετανάστευσης είναι η μόνη βιώσιμη λύση. 
Στο ποσοστό των Ελλήνων που ψήφισε αριστερά αξίζει μια καλύτερη χώρα και έφτασε η στιγμή που ίσως θα πρέπει να την αναζητήσει αφήνοντας πίσω όσους αναξιοπρεπείς καριόληδες δημιούργησαν και ακόμα και σήμερα στηρίζουν αυτή την κοινωνική γκιλοτίνα. 
Σε όλους αυτούς λοιπόν που προσπάθησαν, που δεν έφαγαν τα σκατά των μεγαλοεργολάβων και δεν χέστηκαν απάνω τους από την τηλεοπτική τρομοκρατία τους εύχομαι καλό δρόμο και μια καλή και αξιοπρεπή ζωή. 
Άντε ... και καλή τύχη μάγκες! 

Για σχολιασμό αντιρρήσεις και παπαρολογία με βρίσκεις εδώ
@Tattookolou (twitter)

2 σχόλια:

  1. Άμα βρεις μέρος χωρίς μαλάκες πες μου να έρθω και 'γω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί που έχει τους λιγότερους Έλληνες είναι μια καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...