Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Πάρε να έχεις μαλάκα Έλληνα


Άντε μπράβο. Κάτσε στον καναπέ σου και ρούφα το αυγό σου τώρα παλιομαλάκα γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να πάνε για καφέ.

Και όταν κάνεις παιδί και ψάχνεις τις τσέπες των χειμωνιάτικων τζιν σου μήπως έχει 1 ευρώ ξεχασμένο μέσα από πέρυσι να του πάρεις γάλα  μη νιώσεις θλίψη, μη νιώσεις κατάντια γιατί όταν σε γαμούσαν αντί να αντιδράς έπινες καφεδάκι.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι όταν ήρθε η ώρα να ψηφήσεις τους έκανες τη μούρη κρέας ψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία παλιό καραγκιόζη και βάζοντας το παραμάγαζο τους την Χρυσή αυγή στη βουλή. ΟΥΑΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ!
Η μάλλον όχι;
Εντάξει βρε μαλάκα, όταν σου γάμησαν τα όνειρα βαρέθηκες να αντιδράσεις, τώρα που σου γαμήσανε οριστικά και τη ζωή πάλι νανάκια;
Κάτσε βλάκα να σε κυβερνάει ο Άδωνης και ο Αντωνάκης. ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
Μια ζωή στη φάπα ήσουν εξάλλου, έτρεχες και έγλειφες τα παπάρια των άλλων ευρωπαίων μπας και πάρεις κανα ψίχουλο και να έχεις πλάτες μη σε γαμήσουν και καλά οι Τούρκοι, αλλά αυτοί σε δούλευαν και σου πλασάρανε τυφλά f-16 και στραβά υποβρύχια με λεφτά που θα μπορούσες να έχεις κάνει το πιο γαμάτο σύστημα υγείας του κόσμου.
Αλλά όπως είπε και ο Λοβέρδος τους συμφέρει να ψοφήσεις να μη σου πληρώνουν και τη σύνταξη.
Και αν είσαι τυχερός μπορεί να ζήσεις τέτοιες στιγμές!!!!

Υ.Γ. Οι αγρότες που βγάζανε τα αγροτικά και τα τρακτέρ κάθε χρόνο για το παραμικρό τι γίνανε; Τόσο καλά περνάνε;


twitter: paxi_entero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...