Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η αριστεροί μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τον καναπέ τους.


Φίλες φίλοι σήμερα είναι μια απελευθερωτική μέρα για τους αριστερούς αυτής της χώρας. Από σήμερα και μπρος δεν έχουμε κανένα ηθικό λόγο για να συμμετέχουμε σε πορείες αλληλεγγύης διαμαρτυρίες κτλ.

Ο κόσμος διάλεξε να νομιμοποιήσει το μνημόνιο με ότι αυτό συνεπάγεται.
Δεν έχουμε κανένα λόγο να τρώμε δακρυγόνα και να κυνηγιόμαστε με μπάτσους. Είναι καιρός να κοιτάξουμε την πάρτη μας και μόνο αυτή.  Έφτασε ο καιρός που αλλάζει η μορφή του αγώνα. Πλεόν ο αγώνας δεν είναι κοινωνικός απέναντι σε τζάκια, σε τραπεζίτες και σε συμφέροντα αλλά προσωπικός απέναντι στον διπλανό μας, στον γείτονά μας για το ψωμί την δουλειά και την επιβίωση.
Όταν και οι υπόλοιποι πολίτες αυτού του κράτους αντιληφθούν αυτό που εμείς έχουμε αντιληφθεί και φωνάζουμε στους δρόμους εδώ και χρόνια ας πάνε μόνοι τους να καθαρίσουν. Πλέον οι αριστεροί πάψανε να είναι οι μαλάκες της πρώτης γραμμής. Πλεόν η αριστερά μπορεί(και πρέπει) να απολαμβάνει ,χωρίς ίχνος ενοχής, το φρέντο της στον καναπέ τους σπιτιού της βλέποντας από το μέγκα με φρίκη, αποτροπιασμό και  κακή κριτική διάθεση τους υπόλοιπους να παλεύουνε, για πρώτη φορά στην ζωή τους μέσα σε ένα σύννεφο χημικών, με τα σκυλιά του συστήματος.
Ας διορθώσουν μόνοι τους αυτό που αυτοί κάνανε και σε μας αλλά και στους εαυτούς τους.
Όταν λοιπόν ένας απ όλους αυτούς (τους πολλούς), που ψήφισε με οποιαδήποτε τρόπο και χρώμα μνημόνιο,  μου πει πεινάω, δεν έχω δουλειά η απάντηση θα είναι  μία
  • Στα αρχίδια μου φίλε πλέον ... ας πρόσεχες. 
Πανηγυρικά σου λέω και το εννοώ  στα α ρ χ ι δ ι α  μου!

Για σχολιασμό αντιρρήσεις και παπαρολογία με βρίσκεις εδώ
@Tattookolou (twitter)

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...