Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αντίο ΑΕΚ


 Όλα τα χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου ποτέ οι Αεκτζήδες δεν είχαν τόσο δουλοπρεπή σχέση με πρόεδρο· ο οποίος μάλιστα έχει πάρει τα μπράβο χωρίς μέχρι στιγμής να έχει κάνει κάτι - οτιδήποτε. 


  • Σωτήρας είναι αυτός που σε τραβάει μέσα από τον πέμπτο και όχι αυτός που μαζεύει το πτώμα από την άσφαλτο - η ΑΕΚ έπεσε και κανείς δεν την έσωσε, πόσο μάλλον ο Μελισσανίδης που πήρε το πτώμα (πτώμα αλλά πτώμα που λέγεται ΑΕΚ μην ξεχνάμε) χωρίς ένα ευρώ.
  • Για το γήπεδο πανηγυρίζουμε χωρίς ακόμα να έχουμε δει τίποτα - αλλά οκ, βέβαια τα 20 μύρια που έταξε η πολιτεία δεν μας χαλάνε αφού όταν πρόκειται για το δικό μας σπίτι είναι πάντα δικαιολογημένα και δίκαια, ενώ σε άλλες περιπτώσεις σκίζαμε τα ρούχα μας.
  • Το ΟΑΚΑ ξαφνικά είναι η καλύτερη επιλογή σε σχέση με την Ριζούπολη που ήταν ευκολάκι τόσα χρόνια αλλά να που φάγαμε άκυρο, μετά παραγγέλναμε κιτρινόμαυρα καθίσματα για το Ελληνικό και άλλες γραφικότητες για να καταλήξουμε θριαμβευτικά στο ... ΟΑΚΑ (που δεν κάνει γιατί δεν είναι έδρα και η στέγη στάζει και άλλες τέτοιες μαλακίες). «Οι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλα γήπεδα -τέλος. Στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν παίχτες που παίρνουνε τα ματς και κανείς σοβαρός δεν πιστεύει ότι ο κόσμος κερδίζει τα παιχνίδια επειδή φωνάζει κοντά στους αντίπαλους παίχτες. Τα γήπεδα κλουβιά( όπως το Γκούμας), είναι ωραία για τον κόσμο, για την εμπειρία που εσύ βιώνεις βλέποντας ένα ματς -όσο αφορά όμως την μπάλα ή έχεις ομάδα ή δεν έχεις - όλα τα άλλα είναι ιστορίες θρησκευτικών πεποιθήσεων»  Τον τελευταίο μήνα πάντως το ΟΑΚΑ κάνει μια χαρά κι ας παίζουμε στην γ.
  • Στα αγωνιστικά έχουμε προπονητή τον Δέλλα - τι άλλο να πεις. Ναι είμαστε στην γ αλλά ομάδα με όραμα χωρίς προπονητή δεν γίνεται. Καλός, άγιος, Αεκάρα αλλά όταν ξεκινάς να χτίσεις μια πολυκατοικία δε παίρνεις τον μαστρο-Νίκο που σου έκανε μέχρι  πέρυσι τα υδραυλικά. Όποιον αρχιτέκτονα πάρεις τέτοιο σπίτι θα χτίσεις(εκτός βέβαια αν δεν χρειάζεσαι αρχιτέκτονα γιατί δεν χτίζεις σπίτι αλλά παράγκα).
  • Για τα ακριβά διαρκείας ένα μπορώ να πω, ότι πρέπει να είσαι λίγο μαλάκας για να πιστεύεις στην παντοδυναμία του Μελισσανίδη και ταυτόχρονα ότι χτίζεις το νέο γήπεδο. Ή το ένα ισχύει ή το άλλο.
  • ΟΙ λέξεις που έχουν αλλάξει νόημα πλέον : προδοσία - πουλημένος - Κόκαλης - Μπάγιεβιτς (ο αρχηγός μας πλέον). Όλοι  στρατευμένοι για το κοινό καλό. Πόσο καλό θα είναι αυτό, όταν διαγράφεις το παρελθόν και δέχεσαι αμάσητα να σταθείς πλάι σε πουλημένους και απατεώνες που αντιπροσωπεύουν ότι μισείς; ....  Στο ίδιο μήκος κύματος ο Ψωμιάδης που είναι μάγκας που έφαγε τα λεφτά της ΑΕΚ και την γλίτωσε σε αντιδιαστολή με τον Νοτιά που έβαλε 18 εκατομμύρια και όλοι λένε ότι μαζί με τον Ντέμη διαλύσανε την ΑΕΚ 


Η ΑΕΚ νοσεί και το δυστύχημα πλέον είναι ότι νοσεί η καρδιά της ομάδας και της ιδέας, που δεν είναι άλλη από τον κόσμο της. Δεν θα ακούσεις πλέον από κανένα Αεκτζή να λέει ότι η ΑΕΚ θα γαμήσει, αντιθέτως ακούς «θα τους γαμήσει ο Τίγρης». Όσα πρωταθλήματα και να πάρει η ΑΕΚ, στην Τίγρη εποχή, δεν θα ανήκουν σε αυτή, αλλά στον Μελισσανίδη και όπως συνέβη και στον Ολυμπιακό ο Κόκαλης έγινε μεγαλύτερος από αυτόν - τα πρωταθλήματα του γαύρου όλοι τα έχουμε χρεωμένα στον Κόκαλη και όχι στον Ολυμπιακό.

Δυστυχώς θα περάσουν πάρα πολλά χρόνια για να πάρει ( αν πάρει ποτέ)η ΑΕΚ της καρδιάς μας πρωτάθλημα και όχι κάποιος άλλος χρησιμοποιώντας το κουφάρι της. 

Η ΑΕΚ είναι ιδέα. Ποια είναι αυτή όμως;

Η ιδέα που έχει καρφωθεί στο μυαλό του Αεκτζη ότι δηλαδή θα έχουμε τον δικό μας Κόκαλη να κάνει αυτά που μας κάνανε τόσα χρόνια ... λυπάμαι αλλά δεν είναι ΑΕΚ και δεν θα γίνει ποτέ.

Όλα αυτά θα τα ξεχάσουμε με την πρώτη κούπα αλλά ελπίζω να υπάρξουν Αετζήδες που θα αντισταθούν και δεν θα γίνουν ποτέ, γαύροι σαν και τους πολλούς.

Βέβαια θα μου πεις και τι να κάνουμε; πάντα στην απ έξω και την σφαλιάρα θα είμαστε; Έχεις καμιά λύση ρε γραφικέ;

Η αλήθεια είναι ότι μόνο έτσι μπορούμε ΟΜΩΣ το κατά πόσο  θα κάνουμε τον Μελισσανίδη δικό μας Κόκαλη οφείλεται αποκλειστικά σε μας. Δε φταίει ο Κόκαλης αλλά οι γαύροι που πανηγυρίζαν οι μαλάκες τα αίσχη, όπως δεν θα φταίει και ο Τίγρης αλλά οι Αεκτζήδες που δυστυχώς έχουν ήδη αρχίσει να χειροκροτούν και να επικροτούν τα αίσχη που φαντάζονται ότι  η προεδράρα θα κάνει.

@Tattookolou

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...