Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Έτσι βγαίνουν τα πρωτοσέλιδα του Ολυμπιακού


Έτσι βγαίνουν τα πρωτοσέλιδα του Ολυμπιακού: Ντριιιν Ντριιιν -"Καλημέρα, ο κύριος Τσάβι;" -"Ναι".

-"Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα χαρακτηρισμό για τον Πελέ θα λέγατε ότι είναι μόνο θρύλος ή θα λέγατε ότι είναι θρύλος και νέγρος παιδεραστής του κερατά;". -"Μα τι είναι αυτά που λέτε; Μόνο Θρύλος." ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τσάβι: ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!

"Καλημέρα ο κύριος Λεβαντόφσκι;" -"Ναι;" -"Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα;" -"Όχι" -"Θέλετε να έρθετε;". -"Ναι βεβαίως". ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Λεβαντόφσκι: Θέλω Ελλάδα!

"Καλημέρα, ο κύριος Ρονάλντο;" -"Ναι". -"Πείτε μου όχι". -"Γιατί;" -"Έτσι. Πες μου όχι μη σε γαμήσω". -"Ρε άντε χέσε μας. Τουυυυτ τουυυυτ" ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ!

Ντριιιιιν Ντριιιιιν -"Καλημέρα ο κύριος Νεϋμαρ;" -"Ναι" -"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας, ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα;" -"Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο" ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νεϋμαρ: "Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα Oλυμπιακό"

"Καλημέρα, ο κύριος Μέσι;" -"Ναι". -"Ευχαριστώ". -";;;;" ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΕΙΠΕ ΝΑΙ Ο ΜΕΣΙ!!

http://www.aek-live.gr/2013/06/blog-post_5064.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...