Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Απολαμβάνοντας την πούτσα.


Άρχισαν να έρχονται τα ραβασάκια της εφορίας τα οποία είναι χρεωστικά στο σύνολό τους περί τα 1500 ευρώ κατά μέσο όρο. Στην αγορά εργασίας δεν κουνιέται φύλλο και οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν θα πληρώσουν για καλοκαίρι τους υπαλλήλους τους.
Από Σεπτέμβρη και βλέπουμε . Όλοι οι εργαζόμενοι καλούνται να διαπραγματευτούν τον μισθό τους ή το μεροκάματο (διαπραγμάτευση που πηγαίνει ως εξής: τόσα, άμα θέλεις και όποτε έχω - εντάξει ευχαριστώ). Οι λογαριασμοί, τα δάνεια, οι κάρτες κτλ ρέουν σαν ποτάμι και πλέον οι περισσότεροι δεν μπαίνουν στον κόπο καν να ανοίξουν τους φακέλους.
Μέσα σε όλα αυτά έχει ζέστη του κερατά και το καλοκαιράκι μας προσκαλεί στις παραλίες και στα νησιά να απλώσουμε την αρίδα μας και να απολαύσουμε τις χαρές της ζωής.
Στα νησιά και στις τουριστικές επιχειρήσεις αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι τελικά δεν φταίνε οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας που δεν έρχονται τουρίστες και οι ελπίδες για ένα καλοκαίρι  ευημερίας αντικαθίστανται με προσευχές για ένα καλοκαίρι επιβίωσης.
Για να μπω όμως κι εγώ στο κλίμα, όπως αυτό διαμορφώθηκε από την επιλογή του σοφού λαού στις προηγούμενες εκλογές, θα σας αποκαλύψω τι με απασχολεί και με βασανίζει περισσότερο αυτό το καλοκαίρι:
 Πολλά κουνούπια φέτος!

Για σχολιασμό αντιρρήσεις και παπαρολογία με βρίσκεις εδώ  @Tattookolou (twitter)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...