Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τα νέα της ημέρας


Διαβάζοντας τα νέα σήμερα,

  • Η 21 wall jump street journal προτείνει να μπει η Τουρκία στην ευρωζώνη πράγμα το οποίο είναι πάρα πολύ θετικό για την Ελλάδα και πιστεύω ότι είναι χρέος μας να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση αν θέλουμε να καταστρέψουμε τους γείτονές μας. Η καλή και “ανεξάρτητη” εφημερίδα νομίζει ότι έτσι θα μας φοβίσει αλλά από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε ότι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν έχουν ιδέα  τι γίνεται εδώ. Δεν πα να βάλετε και τους Εσκιμώους... στα αρχίδια μας απλά οι Τούρκοι δυστυχώς δεν είναι και τόσο μαλάκες. Ίσως να κάνουμε μια προσπάθεια και να στείλουμε τον Σημίτη να κάνει κάνα δυο τηλέφωνα στα φιλαράκια του στην Goldam και να κλείσει το deal.
  • Ο οικονομολόγος Φρίντριχ Σνάιντερ δήλωσε ότι θέλουμε 15 χρόνια για να πατάξουμε την διαφθορά, λίγα δηλαδή αν αναλογιστούμε ότι 30 χρόνια πήρε του ελληνικού λαού να πειστεί ότι ίσως πρέπει να δοκιμάσει να ψηφίσει κάτι διαφορετικό από πασόκ και νδ.
  • Επίδομα πλυσίματος χεριών στο δημόσιο και μάλιστα 750 ευρώ τον μήνα. Οι κανόνες υγιεινής στην Ελλάδα είναι σοβαρό θέμα και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά όταν έχεις τόσο κόσμο να ξύνει τα αρχίδια του και να βαράει μαλακία. Το επίδομα κατά την γνώμη μου είναι προς την σωστή κατεύθυνση.
  • Μία ακόμα μέρα διαβάζω  τις σημειώσεις του Άκη που είναι σαν το τεφτέρι του μπακάλη. Από αυτή την εικόνα και μόνο καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη "ικανότητα και οργάνωση!!!"  χρειάζεται κάποιος για να κλέψει τον Ελληνικό λαό. Έχουμε τους κλέφτες που μας αξίζουν τελικά.
  • Τέλος στα υπόλοιπα φταίει ο Συριζα, καταστροφή αν ψηφίσουμε Τσίπρα, θα βρέχει κωλοδάχτυλα, θα μας εξορίσουν από την ευρωζώνη και τον γαλαξία άμα βγει αριστερή κυβέρνηση κτλ κτλ.  Τα βομβαρδιστικά ΜΜΕ των τραπεζιτών σφυροκοπούν ανελέητα για μία ακόμα μέρα.
Καλημέρα αδέρφια

Για σχολιασμό αντιρρήσεις και παπαρολογία με βρίσκεις εδώ @Tattookolou (twitter)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...