Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Σύντομος απολογισμός βδομάδας


Η κωλοτούμπα
της κωλοτούμπας
την κωλοτούμπα

Βενιζέλος και βουλευτές του:
Αυτά που λέει ο Σύριζα είναι καταστροφικά
αλλά προκειμένου να πάρουμε και εμείς κανα υπουργείο στηρίζουμε κυβέρνηση Σύριζα ή το λέμε τέλος πάντων για να ρίξουμε το φταίξιμο μη σχηματισμού Κυβέρνησης στον Σύριζα μπας και τσιμπήσει κανα χαζό και δε μας πάρει τα σώβρακα στις επαναληπτικές.
Τώρα το πώς θα κάνει κυβέρνηση ο Σύριζα με 50 βουλευτές, όταν δε τα κατάφερε να αντέξει το ΠΑΣΟΚ με 170 αυτό είναι άλλη ιστορία. Εντάξει είπαμε να μας περνάνε για χαζούς αλλά όχι και έτσι.

Σαμαράς και σία:
Μια από τα ίδια. Ξαφνικά κατάλαβε και αυτός όπως ο Φίλος του ο Μπένι ότι μπορούμε να διαπραγματευτούμε ξανά το μνημόνιο και να βγούμε από αυτό σιγά σιγά αλλά δε νομίζω να υπάρχει πλέον νοήμον Έλληνας να μπορεί να τον πιστέψει.
Προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο και αυτός στον Τσίπρα ότι δεν είναι σούπερ ήρωας γιατί δε κατάφερε να κάνει κυβέρνηση αριστεράς με 50 βουλευτές διότι δε θέλει να κυβερνήσει οπότε ποιος ο λόγος να τον ψηφίσουμε. Ερώτηση: Γιατί ο Σαμαράς όταν μιλάει στα κανάλια έχει το ήφος "Λόλα να ένα μήλο;"

Κουβέλης:
Έκανε τις κωλοτούμπες του Άδωνη όταν πήγε από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ να φαντάζουν ερασιτεχνικές. Κατάφερε να μας ζαλίσει και να μας αγχώσει αλλά ευτυχώς τουλάχιστον ως τώρα τα γύρισε και δε πάει με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυρίως λόγω αντιδράσεων κάποιων βουλευτών του.

Αλέκα:
Όχι

Τσίπρας:
Καλά θα κάνει να μαζέψει κάποιους βουλευτές του από τα κανάλια που δεν αντέχουν και δε μπορούν να διαχειριστούν τις επιθέσεις που δέχονται από τους δημοσιογράφους και τους επαγγελματίες ψεύτες πολιτικούς παλιάς κοπής. Επίσης καλό θα είναι να τους μαζέψει όλους και να τους πει τις θέσεις του κόμματος γιατί δεν είναι δυνατόν άλλα να λέει ο ένας και άλλα ο άλλος. Έχουν αρχίσει και μας μπερδεύουν λίγο. Αν είδε ότι οι προεκλογικές του δεσμεύσεις για καταγγελία του μνημονίου δεν είναι πραγματοποιήσιμες καλό θα είναι να το παραδεχτεί ντόμπρα και να μας πει την εναλλακτική του πριν ξαναπάμε στις κάλπες.

twitter : paxi_entero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...