Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ο Steve Jobs και το μυστικό φάρμακο για τον καρκίνο


Πάει ο Steve.
Για το ποιος ήτανε και τι έκανε δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα και αυτό εδώ το ποστ δεν είναι ένας ακόμα επικήδειος.

Από πολύ μικρός όταν έμαθα ότι υπάρχει μια απαίσια αρρώστια που λέγεται καρκίνος είχα την ελπίδα ότι όταν εγώ μεγαλώσω τα άλματα της επιστήμης θα έχουν εξαλείψει αυτή την νόσο και θα την θυμόμαστε όπως την λέπρα. Σκεφτόμουνα ότι σε 30 χρόνια από τώρα θα το έχουν καταφέρει χαλαρά.
Μεγαλώνοντας πια, είχα την πεποίθηση ότι η θεραπεία για τον καρκίνο έχει βρεθεί αλλά το μαγαζί που έχει στηθεί  γύρω από αυτήν την αρρώστια είναι τόσο επικερδές που τα μεγάλα συμφέροντα δεν θα αφήσουν καμιά θεραπεία να τους χαλάσει την μπίζνα.


Χθες ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη πέθανε στα 56 του χρόνια από καρκίνο. Ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη επιρροή την δεδομένη στιγμή.


Το 2006 που το συζητούσα με έναν φίλο καταλήξαμε στο ότι αν ο Jobs νικήσει τον καρκίνο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την θεωρία συνωμοσίας που έχουμε στο μυαλό μας. Θα μπορούσε απλά στην μάχη με την επάρατη νόσο να έχει νικήσει.
Αν όμως πεθάνει από αυτή, τότε η θεωρία  ότι υπάρχει θεραπεία για τον καρκίνο και δεν μας την δίνουν καταρρέει.
Αν υπήρχε οριστική θεραπεία για τον καρκίνο δεν μπορώ να φανταστώ ποιος αν όχι ο μεγάλος Steve Jobs θα μπορούσε να είχε πρόσβαση σε αυτή.


Χθες λοιπόν τα δυσάρεστα νέα ήτανε δύο:
Ο θάνατος του Steve Jobs 
και το γεγονός ότι η μάχη της ανθρωπότητας με την νόσο συνεχίζεται.

το κωλόπαιδο Tattookolou



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...