Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το καψιμί του μεγάλου μας καψιμί.


Συνελήθφει ο καψιμιτζής της βουλής διότι χρωστάει λένε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο δημόσιο. Μαζί με το δημόσιο έχει αφήσει φέσι και στους ανασφάλιστους υπαλλήλους του· γεγονός όμως που δεν τον απέτρεψε από το να κυκλοφορεί με μια Ferrari και ένα Hummer.

Όσοι από μας έχουμε πάει στρατό γνωρίζουμε πολύ καλά την μπίζνα του καψιμί. Μεγάλη κονόμα εις βάρος των υπολοίπων φαντάρων με την πλήρη συμμετοχή διοικητών αξιωματικών και φυσικά του καψιμιτζή. Μίζες για τα προϊόντα που θα πουληθούν και “δωράκια “ για τους εμπλεκόμενους.
Το καψιμί της βουλής είναι και η μικρογραφία της. Ακριβώς η ίδια περίπτωση και οι ίδιες πρακτικές εις βάρος ενός φαντάρου λαού. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο συγκεκριμένος καψιμιτζής ενώ φοίτησε δίπλα στους 300 καλύτερους εντούτοις δεν τα έμαθε όλα με συνέπεια να τον μαγκώσουν.
Βλέπετε δεν ισχύει για όλους ο νόμος περί ευθύνης καψιμί και από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε ότι τον καφέ του Μπένι ρε μαλάκα τον έκανες πουτάνα.

Για σχολιασμό αντιρρήσεις και παπαρολογία με βρίσκεις εδώ
@Tattookolou (twitter)

Υσ.
Ένας μεγάλος Έλληνας καψιμιτζής βγαίνει σε λίγες μέρες από την φυλακή χωρίς να του έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ. Ο συγκεκριμένος καψιμιτζής κατάφερε  μέσα σε όλα να χρεώσει μια ΠΑΕ ένα εκατομμύριο ευρώ σε τιμολόγια για καφέδες.

Τελικά η κίνηση με την οποία χτυπάμε εμείς οι Έλληνες τον φραπέ μας δεν είναι τυχαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...