Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Houston, we have a problem. Γαμιέστε ρε


Είναι προφανές πλέον ακόμα και στον πιο διανοητικά καθυστερημένο Έλληνα  ότι στην Ελλάδα απαγορεύονται οι διαδηλώσεις και αυτό έχει φανεί με κάθε τρόπο. ..

Από τους τόνους δηλητήριο που πετάνε οι κωλόμπατσοι, σε γέρους και παιδιά, που πριν 3 μέρες βγάζανε ανακοίνωση ότι δε θα πειράξουν τα αδέλφια τους.
Από το ότι κλείνουν όλοι οι σταθμοί μετρό κοντά στο Σύνταγμα.
Από το ότι δεν επέτρεπάν σε κανένα να πλησιάσει το Σύνταγμα.
Από τα κωλόκάναλα που λέγανε ουσιαστικά χτες "μην κατεβείτε στο κέντρο γιατί 100 άτομα είναι και αυτά καίνε την Αθήνα".
Δε βρίσκω λέξεις πλέον να περιγράψω το καθεστώς αυτό αλλά μου άρεσε πολύ κάτι που είπε ο "εκλεγμένος" με μηδέν ψήφους πρωθυπουργός μας "Εκφράζω την λύπη μου για τα επεισόδια.Οι βανδαλισμοί δεν έχουν θέση σε μια Δημοκρατία".
 Δε βρίσκω λέξεις πλέον να περιγράψω το καθεστώς αυτό όπου όποιος ψηφίζει κατά συνείδηση εναντίον της κομματικής γραμμής διαγράφεται.

Να μη πούμε για τα μουνόπανα που έβλεπαν την μπάλα στη βουλή ενώ καιγόταν ο κώλος μας. Αλλά λεφτά υπάρχουν για nova στη βουλή την ώρα που εμείς αργοπεθαίνουμε.

Ίσως να ήμουν υπέρ του μνημονίου αν δεν εκκρεμούσαν κάτι γερμανικές αποζημιώσεις, αν είχε γίνει λογιστικός έλεγχος χρέους και αν μας γλίτωνε από την χρεοκοπία και οδηγούσε σιγά σιγά προς την ανάπτυξη. Αλλά εφ' όσων είδαμε τι έγινε με το μνημόνιο 1, και εφ' όσον ξέρουμε ότι είναι θέμα χρόνου να χρεοκοπήσουμε με αυτό το μνημόνιο κατά την άποψη μου απλά χαρίζουμε τον εναπομείναντα πλούτο που υπάρχει στη χώρα αυτή έμβιο και μη

Όπως πολύ εύστοχα διάβασα στο twitter , αν χρεοκοπία σήμαινε το τέλος του κόσμου , η Γερμανία δε θα το είχε κάνει 2 φορές από το  δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μέχρι σήμερα.

Τέλος δεν είμαι ειδικός αλλά ξέρω ότι όπως δε μπορείς να βάλεις ένα παιδόφιλο να φυλάει το παιδί σου έτσι δε πρέπει να αφήσουμε τα δύο κόμματα που μας έφεραν στη καταστροφή να διαχειριστούν αυτή τη κατάσταση. Είναι δεδομένο ότι θα τελειώσουν την καταστροφή με τον χειρότερο τρόπο.

Y.Γ 1 Κρίμα τα κτίρια πραγματικά , ποιος τους γαμάει όλους αυτούς που καταδικάζονται σε αργό θάνατο από το μνημόνιο 2 μπροστά σε ένα υπέροχο νεοκλασικό.

Υ.Γ 2 Το μισό του αρχίδι να είχαμε δε θα είχαμε φτάσει εδώ.
Υ.Γ 3 Θα βάλω και ένα βίντεο της ευεργέτισσας Χιούστον γιατί από ότι κατάλαβα χτες ενδιαφέρει πολλούς Έλληνες περισσότερο από το μνημόνιο 2





1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...