Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Να και κάτι που δεν ακούσαμε πουθενά.

Την προηγούμενη βδομάδα γίνανε σοβαρά επεισόδια σε Ευρωπαϊκό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ισραηλινή ομάδα Μακάμπη.

Τα κανάλια ισχυρίστηκαν
όλα ότι αναίτια οι Ισραηλινοί οπαδοί πέταξαν καπνογόνα αναμμένα σε οικογένειες και μικρά παιδιά που καθόντουσαν από κάτω. Καλά ως εδώ, αλλά κανένα κανάλι δεν είπε γιατί μπορεί να το κάνανε αυτό οι Ισραηλινοί. Κανένα κανάλι δεν μας είπε για το πανό των φιλάθλων του Παναθηναϊκού που έλεγε "freedom to Palestine". (ακολουθεί φωτό)


Τα Ελληνικά μέσα μας έκρυψαν το ότι οι οπαδοί της Μακάμπη δεν άντεξαν να βλέπουν ένα πανό που έλεγε "λευτεριά στην Παλαιστίνη", το αυτονόητο δηλαδή και τότε  ξέσπασαν πετώντας καπνογόνα σε γυναικόπαιδα (σιγά μη κωλώνανε, τη Γάζα διαμελίζουν μικρά παιδιά με έξυπνες βόμβες) . 

Μας έκρυψαν το ότι μετά από πολύ καιρό, έγιναν σε γήπεδο επεισόδια που  είχαν πολιτικό χαρακτήρα και προσπάθησαν να τα υποβιβάσουν σε απλή οπαδική βία.


Τα κανάλια κρύβουν συστηματικά την αντίθεση του Ελληνικού λαού κατά των Ισραηλινών δυνάμεων που τυραννάνε , κλέβουν τα σπίτια και τη γη και σκοτώνουν τους Παλαιστίνιους.
Δε μάθαμε ούτε για τα καράβια της ανθρωπιστικής δύναμης, ούτε για τις πορείες στην Αθήνα για το εν λόγω θέμα από αυτά τα μέσα "ενημέρωσης".

Οι πολιτικοί και τα κανάλια μας δείχνουν και προβάλουνε το πόσο καλές σχέσεις έχουμε με τους Ισραηλινούς. Κάνουν μια εξωτερική πολιτική που δεν εκφράζει το κοινό αίσθημα κατά τη γνώμη μου.


Αν θέλουν να τα έχουν καλά με αυτούς καλό θα ήταν να πιέσουμε με κάθε τρόπο ώστε να σταματήσει το δράμα αυτών των ανθρώπων πρώτα και όχι να γυρνάμε την πλάτη σε όλο τον αραβικό κόσμο αδιαφορώντας για την Παλαιστίνη.

Δε μπορούνε αυτοί να στιγματίσουν ένα ολόκληρο λαό.
Ο Ελληνικός λαός έστω και στα γήπεδα δείχνει την αντίθεση του και το με πια πλευρά συντάσσεται και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά.


Έχει γίνει σε αγώνα της Εθνικής με το Ισραίλ


Έχει γίνει σε αγώνες της Α.Ε.Κ 

Σε αγώνες του ΠΑΟΚ και πάει λέγοντας.

Ο Ελληνικός λαός που έχει γνωρίσει την καταπίεση, την σκλαβιά, τους πολέμους και την προσφυγια απο πρώτο χέρι, ποτέ δε θα πρέπει να γίνει συνένοχος με την αδιαφορία του όταν ήπαρχει κόσμος που παλεύει για την ελευθερία του.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...