Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Έτοιμος να σαλπάρει ο στολίσκος "Ένα υποβρύχιο για τον Άκη"

Ο Άκης διασύρει την Ελλάδα-πτώση τουρισμού προβλέπουν οι ειδικοί.
Ο Άκης σέρνει την Ελλάδα στο Ευρωπαικό δικαστήριο δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Κάνει λέει μήνυση διότι του έκαναν δικαστήριο επειδή έκλεψε κάτι εκατομμύρια ευρώ με κάτι στραβά υποβρύχια και κάτι τυφλά f-16 και εκτός αυτού βγήκαν και δύο μέλη της ειδικής επιτροπής της βουλής που ενώ η δουλειά τους είναι να κουκουλώνουν τις υποθέσεις αυτοί προέβησαν σε δηλώσεις ότι μάλλον είναι ένοχος και παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας.

Η είδηση έχει κάνει τον γύρω του κόσμου και πλέον μαζί με το "ένα καράβι για την Γάζα" δημιουργήθηκε και το "ένα υποβρύχιο για τον Άκη".
Ο στολίσκος αναμένεται να ξεκινήσει με ακτιβληστές απ όλον τον κόσμο και να καταπλεύσει στην Αθήνα για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια με έπιπλα και διακοσμητικά που να ταιριάζουνε με το νεοκλασικό στην Διονύσου Αεροπαγίτη.

Παράλληλα πολλές χώρες εξέδωσαν ταξιδιώτικες οδηγίες που συνιστούν στους πολίτες τους να αποφεύγουν την Ελλάδα ως χώρα που δεν σέβεται τα δικαιώματα των μιζαδόρων.
Με μελανά γράμματα επίσης αναφέρεται η προσπάθεια επιβολής στον Άκη μιας δίκης από δικαστήριο(έστω κι αν είναι της βουλής) από την στιγμή που πρωτόδικα ασχολείται με το θέμα το τηλεπάνελ του Mega channel .

Δηλώσεις έκανε και ο Πρετεντέρης που απείλησε ότι θα καταφύγει στην ΕΣΗΕΑ για διαφυγόντα κέρδη αφού πλήττεται η αξιοπιστία του δελτίου ειδήσεων του καναλιού και ο δείκτης της AGB καταγράφει μια τάση των πολιτών να προτιμούν κανονικές δίκες έναντι των τηλεοπτικών.
"Δικαίωμα στον χαρακτηρισμό ενόχου ή αθώου πριν την ολοκλήρωση της έρευνας και χωρίς την απαραίτητη  ύπαρξη στοιχείων έχουνε μόνο οι δημοσιογράφοι" δήλωσε.
"Αν μας το πάρουν και αυτό το δικαίωμα τότε εμείς τι θα κάνουμε; Ειδήσεις θα λέμε; αναρωτήθηκε.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και έχει τραβήξει το βλέμμα της" διεθνής αμνησίας" όπου το αναβαθμίζει σε πρωταρχικό στόχο της οργάνωσης.

Κυβερνητίκο στέλεχος δήλωσε ότι η Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια έχει δείξει ότι σέβεται απόλυτα τα ανθρώπινα δικαιώματα μίζας και ποτέ στο παρελθόν δεν έχει κάνει κανένα είδους δικαστήριο για μίζες ή για κατασπατάληση δημόσιας περιουσίας. Περίεργο μάλιστα χαρακτήρισε και το timing της μήνυσης την ώρα που η χώρα προσπαθεί να ξεπουλήσει τα πάντα. 
Σύντομα θα βρεθεί λύση κατέληξε.
Το ευχόμαστε ολόψυχα.

Tattookolou(twitter)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...