Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Αφηγήσεις από το μέτωπο. Του Γεωργίου Καρατζαφέρη


Τα μάτια του κόσμου που έζησαν αυτό, ήταν για κάποια λεπτά τα μάτια “ζωντανών νεκρών”, “κοκαλωμένα”.
“Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά της ασφάλειάς μου τα οποία σε κλάσματα δευτερολέπτων, με ετοιμότητα που δεν μπορούσα να την πιστέψω, έβγαλαν το όπλο τους. Όμως επειδή βρισκόμαστε σε κατοικημένη περιοχή, τους είπα να τους αφήσουν να φύγουν.
Ασφαλώς και δεν πυροβόλησαν. Απλά, προς την πλευρά μας προτάθηκαν τα καλάζνικοφ.
Πιστεύω ότι επρόκειτο για αντιπερισπασμό, ίσως τυφλό. Ίσως είδαν κάποιο πρόσωπο και θεώρησαν ευκαιρία να σταματήσουν εδώ σε εμάς. Δεν ξέρω πως λειτούργησαν . Όλα αυτά έγιναν σε κλάσμα δευτερολέπτου.
Ο κόσμος έχει υποστεί ένα σοκ. Όταν ακούς αυτό το κροτάλισμα. Σιγά σιγά θα πρέπει να συνηθίσουμε την ζωή που επιλέξαμε να έχουμε.
Ψηφίσαμε για να προσπαθήσουμε να ζήσουμε καλύτερα, και ζούμε εν μέσω ληστών και δολοφόνων. Αυτό είναι πρωτόγνωρο. Τα μάτια του κόσμου που έζησαν αυτό, ήταν για κάποια λεπτά τα μάτια “ζωντανών νεκρών”, “κοκαλωμένα”. Ξαφνικά βλέπεις τον θάνατο και ακούς ένα καλάζνικοφ να κροταλίζει. Και λες γιατί ζω...

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν σε καφενείο και δεν κινδύνεψε ο ίδιος ούτε η φρουρά του, αλλά μόνο το πλήρωμα του περιπολικού που συμμετείχε στην καταδίωξη.

Όλο το άρθρο στο news247.gr αν και καλό είναι να περιμένετε να διαβάσετε το βιβλίο
 "Ουδέν νεώτερον από το Δυτικό καφενείο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...