Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

25 Μαρτίου 1821-2011


ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ στους γνήσιους συνεχιστές των αγωνιστών του 21'που διατηρούν αναλλοίωτη την ελευθερία και ανεξαρτησία της Πατρίδος, μάχονται για τον ελληνικό λαό με ψεύδη, ρουσφέτια, εκβιασμούς και μίζες, έχοντας...

...  ξεπουλήσει την ψυχή τους, τις αξίες τους και ότι καλό και ηθικό υπάρχει μη έχοντας να δώσουν κάτι άλλο ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία με τέτοια άνεση λες και είναι του παππού τους.



ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ στην Ελληνική Αστυνομία που χάρη σ΄αυτήν  τηρείται ασάλευτη η τάξη τσακίζοντας την τρομοκρατία εν την γενέσει, δολοφονώντας, τρομοκρατώντας, τραμπουκίζοντας και ξυλοφορτώνοντας, πάγιες και αλάνθαστες τακτικές γνήσιο προϊόν της χούντας.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία για το θεάρεστων έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια.


ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ σε όλους εμάς τους νεοέλληνες που από κατατρεγμένοι σκλάβοι γίναμε μετανάστες, πρόσφυγες και εν κατακλείδι υπεροπτικοί μεγαλομανείς ρατσιστές, λάτρεις του δυτικού προτύπου. Άχρηστα κουτιά που χειραγωγούνται από 10 ¨χρυσά αγόρια.


Αυτή τη μέρα θα έπρεπε να θρηνούμε τους άγνωστους γνήσιους αγωνιστές που έδωσαν την ζωή τους για μια υποθηκευμένη ξεπουλημένη πατρίδα επειδή πίστεψαν σε μια ιδέα, στο δικαίωμα να ζεις ελεύθερος, σε ενα καλύτερο μέλλον. Δυστυχώς όμως θυσιάστηκαν αυτοί για να αποτινάξουν τον ¨τουρκικό¨ ζυγό αφήνοντας πίσω  παντελώς ανάξιους δοσίλογους να συνεχίσουν το έργο τους, οι οποίοι φόρεσαν περίτρανα, με τιμές καμάρι και παρελάσεις τον δυτικοευρωπαϊκό ζυγό.


                                                               ΖΗΤΩ ΤΟ 2011!!!!


tsiftis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...