Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ο καλοπληρωμένος Γ. Μέργος, που θεωρεί "υψηλό" τoν κατώτατο μισθό και ο ΜΑΛΑΚΑΣ που σχολίασε από κάτω


Να απορροφήσει τις αντιδράσεις από την απαράδεκτη δήλωση του γγ του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου, περί "υψηλού" κατώτατου μισθού στην Ελλάδα, επιχειρεί η κυβέρνηση.

Το υπουργείο Οικονομικών, αλλά και ο υπουργός Εργασίας "άδειασαν" τον γενικό γραμματέα, ενώ σε σκληρές δηλώσεις αποδοκιμασίας προχώρησαν όλα τα κόμματα.
Ο κ. Μέργος, υποχρεώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης να ανασκευάσει, λέγοντας ότι "απομονώθηκε" η δήλωσή του, ωστόσο το ερώτημα είναι αν λειτούργησε ως "λαγός" για όσα περιμένουν τους εργαζόμενους στο μέλλον.
Πόσα παίρνει όμως ο κ. Μέργος, που θεωρεί πολλά τα 586 ευρώ;
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών αμείβεται με 3.700 ευρώ καθαρά το μήνα (5.000 μεικτά) για τη θέση του στο υπουργείο Οικονομικών.
Επίσης λαμβάνει μισθό για τη συμμετοχή του στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (περίπου 2.500).Είναι επίσης καθηγητής Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Με τόσο υψηλές αμοιβές είναι φυσικό να μην καταλαβαίνει ότι με 586 ευρώ δεν μπορεί κάποιος να ζήσει και να θεωρεί ότι περαιτέρω μείωση θα φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη.

κτλ κτλ news247.gr

Κι όμως, ακόμα κι εδώ βρέθηκε ο μαλάκας ανεγκέφαλος :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...