Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Τρόικα όπως Apple.


Η αναμονή του μνημονίου 3 δεν μπορεί παρά να μου φέρει  στο μυαλό την αναμονή για κάθε καινούριο iphone.
Μήνες πριν, κυκλοφορούν φήμες στο διαδίκτυο για το πως θα είναι, ποια τα καινούρια τεχνικά χαρακτηριστικά του και ποιο  το κόστος· 30 διςευρώ - 800 ευρώ;
Καινοτομίες οικονομικές και τεχνολογικές που υπόσχονται μεγαλύτερη ταχύτητα και καλύτερη απόκριση.
Μόλις ανακοινωθεί το μνημόνιο 3S αμέσως βγαίνουν τα βιντεάκια όπου άθρωποι της apple διευθυντάδες, μηχανικοί και άλλοι, με το γνωστό τους ύφος διαφημίζουν το προϊόν λέγοντας πάντα ότι είναι ότι καλύτερο έχουν καταφέρει να κάνουν μέχρι σήμερα. Σφίγγονται προσπαθώντας να μας εμπνεύσουν ότι αυτό είναι το καλύτερο για εμάς όπως το ίδιο  κάνουν και οι πολιτικοί μας.

Όλοι συμφωνούμε και νοσταλγούμε τις εποχές που δίναμε ραντεβού χωρίς τηλέφωνα ή που ένα απλό κινητό της nokia που έπαιρνε τηλέφωνο και έστελνε μήνυμα-τέλος- ήταν αρκετό, αλλά θέλουμε αυτά που το  iphone υπόσχεται.

Θέλουμε αυτά που η Ευρώπη υπόσχεται γνωρίζοντας όμως ότι ένα iphone στο οποίο δεν έχεις λεφτά για να μιλήσεις και κάνεις αναπάντητες είναι κατάντια,
όπως κατάντια είναι το να θεωρείς τον εαυτό σου Ευρωπαίο, την στιγμή που δεν έχεις νοσοκομεία, δουλειά, παιδεία, στέγαση και οποιοδήποτε κοινωνικό αγαθό που να εξασφαλίζει αν μην τι άλλο την αξιοπρέπειά σου.



Για σχολιασμό αντιρρήσεις και παπαρολογία με βρίσκεις εδώ
@Tattookolou (twitter)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...