Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Έρχεται η πρωθυπουργός

Με το καλό να έρθει επιτέλους η πρωθυπουργός μας. Κρίμα που δεν θα μπορέσουμε να την δούμε και από κοντά τελικά καθώς θα βρίσκεται υπό την προστασία της εκλογικής βάσης της χρυσής αυγής που θα μοιράζει σφαλιάρες και χημικά στον κόσμο που θα προσπαθεί να πάει στην δουλειά του-
γιατί πορείες και τέτοια δεν θα έχει-. Δεν κατεβαίνουμε σε πορείες και διαδηλώσεις, απέχουμε, δεν  αμφισβητούμε κάτι που το 50% του ελληνικού λαού ψήφισε και ενέκρινε. 
Επίσης διαφωνώ με το να κράζουμε την Μέρκελ την ώρα που το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης το έχει ο ελληνικός λαός. Εγώ αν την πετύχαινα θα την χειροκροτούσα πάντως, διότι έχει βάλει στόχο να εξαλείψει ένα εντελώς ηλίθιο λαό από τον πλανήτη(πράγμα που μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ανθρωπότητα). 
Μάλιστα όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα πριν ανέλθουν τα φασιστοειδή στην εξουσία. Χίλιες φορές να πεθάνει ο Έλληνας από την πείνα στους δρόμους παρά να καταναλώνει τις θερμίδες του συσσιτίου σε κυνήγι Πακιστανών. Τουλάχιστον στην πρώτη περίπτωση υπάρχει και κάποια αξιοπρέπεια πράγμα που στην δεύτερη απουσιάζει εντελώς.

Άντε λοιπόν με το καλό να έρθει, να κάνει έναν έλεγχο στα τσιράκια της και να πάει στην ευχή της Παναγίας.

Για σχολιασμό αντιρρήσεις και παπαρολογία με βρίσκεις εδώ
@Tattookolou (twitter)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...