Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Στην ΟΝΝΕΔ κλάσανε πατάτες


Στην ΟΝΝΕΔ κλάσανε πατάτες, δεν εξηγείτε αλλιώς το ότι μετά από τόσα χρόνια, που το μόνο που κάνουν είναι να διοργανώνουν πάρτι, να ξεκινήσουν να κάνουν προεκλογικά σποτ εναντίον του Σύριζα.

 Είναι άξιο αναφοράς πάντως πως τα σποτ τους δεν αναφέρουν κάτι θετικό για τη Νέα Δημοκρατία διότι προφανώς ξέρουν και οι ίδιοι ότι η Νέα Δημοκρατία είναι για τον πούτσο. Το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθήσουν και αυτοί να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να μειώσουν το Σύριζα. Εγώ πάντως ένα ξέρω, όταν προσπαθείς τόσο απελπισμένα να μειώσεις κάποιον το κάνεις γιατί νιώθεις πραγματικά κατώτερος του και θες να τον φτάσεις στα μέτρα σου.

Είναι λογικό αυτά τα παιδιά να φοβούνται να μη βγει ο Σύριζα. Τόσα χρόνια, όλα αυτά τα κονέ που κάνανε οι γονείς τους με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κινδυνεύουν να αχρηστευτούν λόγο των επόμενων εκλογών. Γιατί για αυτά τα παιδιά ακόμα και ένας γνωστός στην εφορία η στο στρατό για μια καλύτερη μετάθεση είναι κάτι σημαντικότερο από το να μην ξεψυχάνε συνάνθρωποι τους στο δρόμο, και είναι τόσο κότες που προτιμούν να παίρνουν 100 ευρώ μισθό πάρα να παλέψουν για κάτι καλύτερο υπό το φόβο μη τα χάσουν και αυτά.

twitter : paxi_entero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...