Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Επικαιρότητα vs βυζιά


Ανοίγοντας τα site σήμερα διαπιστώνω ότι είναι μια  φυσιολογική μέρα στην χώρα μας. Διαβάζω για την κηδεία ενός ακόμα αυτόχειρα εκπαιδευτικού για πολιτικούς λόγους( η τρίτη αυτό τον μήνα), διαβάζω με ενδιαφέρον για το πριβέ κελί της λογίστριας του Άκη αναρωτώμενος σε τι είδους κελί είναι ο ίδιος όπως επίσης και για τα μαλλιοτραβήγματα μέσω twitter μεταξύ δύο καμμένων ( Καμμένου και Άδωνι).

Παρακάτω βλέπω τα σχόλια για την άρνηση του Τσίπρα να πάει στο Mega και σκέφτομαι ότι λίγη σημασία έχει αφού τελικά το συγκεκριμένο κανάλι μόνο Πασόκοι το παρακολουθούν αυτές τις μέρες·  όπως επίσης χωρίς να έχω το κουράγιο να μπω στο λινκ της δήλωσης του Σαμαρά ότι κουκουλοφόροι και ναζί είναι το ίδιο πράγμα( μπορώ όμως να φανταστώ ότι αναφέρεται στην επαγγελματική τους ιδιότητα αφού αμφότεροι είναι μπάτσοι).
Παρακάτω αρκετές δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον της χώρας και την παραμονή της στο ευρώ, δηλώσεις άνευ σημασίας από Βενιζέλο και κάνα δυο δημοσκοπήσεις για τις επικείμενες εκλογές. Λίγη γαρνιτούρα από κουλά και παράξενα που συμβαίνουν στον κόσμο και κάνα δυο αστεία βίντεο.
Κλείνω με μερικά αξιόλογα άρθρα τα οποία ποτέ κανείς δεν έχει χρόνο για να διαβάσει αφού είναι κομμάτι μεγάλα κι εμείς έχουμε Δευτέρα και τελειώνω με μια βόλτα από τα αθλητικά μόνο και μόνο από συνήθεια χωρίς να διαβάσω το παραμικρό.
Καταλήγω να βάλω ένα βίντεο με κάτι βυζιά μέσα σε ένα αγωνιστικό αμάξι  που  μου έστειλε ένας φίλος που έχει γιορτή σήμερα.
 Χρόνια πολλά Τζόρτζ.                                                                                                                       
Για σχολιασμό αντιρρήσεις και παπαρολογία με βρίσκεις εδώ
@Tattookolou (twitter)

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...