Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Μας πρήξατε τα αρχίδια με τον Χρυσοχοΐδη.


Ξεσηκωθήκαν όλοι και απορούν που ο Χρυσοχοΐδης δεν διάβασε το μνημόνιο.
Σιγά την μαλακία ρε παιδιά. 

Υπήρχε κάποιος δηλαδή μέχρι σήμερα, που πίστευε ότι πραγματικά το διάβασε κανείς από δαύτους;


Υπάρχει κανείς από εμάς που έχει διαβάσει αναλυτικά τα δάνεια που έχει συνάψει με τις τράπεζες για το σπίτι του ή τα συμβόλαια των πιστωτικών καρτών;


Αν είχαμε μάθει να διαβάζουμε και να ενδιαφερόμαστε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είχαμε απαιτήσει να  διαβάσουμε εμείς το μνημόνιο και να το κρίνουμε.
Δεν θα περιμέναμε το κάθε Χρυσοχοΐδη και σίγουρα δεν θα εμπιστευόμασταν την κρίση του για ένα τόσο μεγάλο θέμα που μας αφορά άμεσα.


Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν το έχουμε διαβάσει εμείς  και όχι ο Χρυσοχοΐδης.


Καλά έκανε και δεν το διάβασε, αυτόν στην τελική δεν τον αφορά και δεν τον πλήττει.


Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ, μας έπιασε ο πόνος.


@Tattookolou (twitter)

2 σχόλια:

  1. σορρυ φιλε αλλα συγκρινεις εντελως ασχετα πραγματα.Με τις καρτες και τα δανεια υποθηκευεις την προσωπικη σου περιουσια οχι τις τυχες μιας ολοκληρης χωρας την οποια καταδικαζεις για πολλα χρονια.Αν επρεπε να υπογραψω κατι που αφορα καποιον αλλο-ιδιως ολη τη χωρα-θα το διαβαζα διεξοδικα.Ασε που η δουλεια του Χρυσοχοχο ειναι αυτη ακριβως- να προτεινει κειμενα για ψηφιση-αφου πρωτα τα εχει διαβασει φυσικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με την ψήφο σου και την πολιτική σου επιλογή και κρίση υποθηκεύεις πέρα από την τύχη σου και τις τύχες μιας ολόκληρης χώρας.
      Εκτός αν δεν θεωρείς συνυπεύθυνο κάθε πασόκο και κάθε νεοδημοκράτη ψηφοφόρο για την χρεοκοπία της χώρας.
      Δουλεία όπως λες είναι του Χρυσοχοΐδη να προτείνει κείμενα για ψήφιση αφού πρώτα τα διαβάσει, όπως δουλειά κάθε υπεύθυνου πολίτη είναι να επιλέγει τον κάθε Χρυσοχοΐδη αφού πρώτα βάλει το μυαλό του να σκεφτεί(και τον εαυτό του και τους γύρω του)

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...