Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Μπορεί να μην έχουμε να φάμε αλλα κάτω τα χέρια απο την προεδράρα μας

Ο "Χάρος" της "Θύρας 7" προς κυβέρνηση: Ο λαός του Ολυμπιακού ψηφίζει


Από αύριο θα τα ακούσετε καλά όλοι σας, απλά θέλω να ξέρουν ο κύριος Γερουλάνος, ο κύριος Παπαϊωάννου και ο κύριος Μπιτσαξής ότι ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ψηφίζει και τιμωρεί!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ!!!
Θα τρελαθούμε τελείως, μου φαίνεται, αδέρφια μου, ακούστε τα..

καινούργια καραγκιοζιλίκια που βγάζουν!

Πάνε τώρα, αφού δεν τους βγαίνουν όλα τα άλλα, να κατηγορήσουν τον πρόεδρό μας για υποκινητή αθλητικής βίας, ότι και καλά έστειλε εμάς τους οργανωμένους, άκουσον άκουσον, σε αγώνα Κορίνθου - Παναχαϊκής ή Παναχαϊκής - Κορίνθου δεν ξέρω και σε ποια έδρα μας έστειλαν! Ρε, πόσο ξεφτίλες είστε τέλος πάντων; Κάθε εβδομάδα στήνετε και από μια καινούργια σκευωρία εις βάρος του προέδρου μας.


Το θέμα από ό,τι καταλαβαίνουμε είναι πλέον πολιτικό, κάποιοι θέλουν τον Μαρινάκη μακριά από το ποδόσφαιρο! Από αύριο θα τα ακούσετε καλά όλοι σας, απλά θέλω να ξέρουν ο κύριος Γερουλάνος, ο κύριος Παπαϊωάννου και ο κύριος Μπιτσαξής ότι ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ψηφίζει και τιμωρεί! Ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις όποτε γουστάρει!


Οι αγανακτισμένοι του Συντάγματος και οι αντεξουσιαστές μαζί δεν είναι τίποτα μπροστά μας! Δεν μπορεί η επιθυμία κάποιου να γίνεται δίωξη. Για να καταλάβετε, είναι σαν να μου λέει κάποιος στο τηλέφωνο ότι θέλει το στερεοφωνικό του γείτονά του που τον ενοχλεί να καεί, και χωρίς να έχει καεί να μου κάνουν δίωξη για εμπρησμό!


Εκεί έχουμε καταντήσει, αδέρφια μου! Ακούστε, κύριοι, κάτω τα χέρια από τον Μαρινάκη, τίποτα άλλο δεν σας λέω, ο κόσμος μας έχει σαλτάρει με όλα αυτά που κάνετε!!!


πηγή http://www.gavros.gr/

 Δύσκολο να σχολιάσει κανένας. Δεν είναι θέμα οπαδών του Ολυμπιακού, όλοι τα ίδια είναι απλά έπεσε στα μάτια μου μπροστά αυτό. Πιο παλιά είχα γράψει ότι ο μόνος τρόπος να πέσει ή κυβέρνηση είναι να πέσει ο Ολυμπιακός ή κάποια άλλη μεγάλη ομάδα στη Β' εθνική. Τρανό παράδειγμα ήταν η παρουσία 10.000 Ηρακλείδεων  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την ώρα που οι αγανακτισμένοι έφταναν τους 3000.
Παρακαλώ όμως πολύ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού η όποιας άλλης ομάδας θα κάνουν εξέγερση για τα αγωνιστικά χάλια της ομάδας τους αν γίνετε όταν ρίξουν την κυβέρνηση να κάνουν ένα κόπο και να αλλάξουν και λίγο γενικά το πολίτευμα να το κάνουμε Αμεσοδημοκρατικό.
Μετά μπορούν ξανά να ασχοληθούν αυτοί με την προεδράρα τους και εμείς με τα πιο ασήμαντα (μισθούς-συντάξεις- υγεία - παιδεία).

twitter: paxi_entero

1 σχόλιο:

  1. Χρησιμότερο εργαλείο από τον οπαδό δεν υπάρχει ρε! Τον κλέβεις, του λες ψέμματα, τον δέρνεις, τον σκοτώνεις, κι αυτός εκεί! Τα μυαλά στα κάγκελα!
    Άσε τα παιδιά να παίξουν, να φωνάξουν, να χαρούν. Θα τα ταΐσει ο Μαρινάκης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...